ALIKE, UN CURT PER A REFLEXIONAR



On la normalitat és el permès socialment , ser tu mateix és la rebel·lió més sublim. Sempre eres a temps per a canviar el rumb, és qüestió de decidir. Els nostres fills mereixen ser rescatats d'aquest món gris, mereixen una vida plena d'aventures i de color; tenen dret a jugar i a ser xiquets. Van nàixer lliures, que romanguen així serà tasca de tots els dies i requereix de molt control, no de tu cap a ells, si no de controlar-te a tu mateix, de comprendre que confiar en ells és clau fonamental en el desenvolupament integral i l'aprenentatge natural. Un curt que va moure el meu cor i que ens porta a reflexionar en açò que avui viu el nostre món, un sistema que absorbeix la nostra identitat i ens converteix en engranes sense més tasca que perpetuar una forma de vida, amb molts anys d'història, que atén als interessos d'uns quants, buida. 
És hora de tornar als xiquets el protagonisme en les seues vides, de deixar de considerar-los gots buits per a omplir amb coneixements “necessaris” per a viure. Qüestiona si en realitat és açò necessari. Per ells, els pares som capaços de fer qualsevol cosa eres capaç de permetre'ls ser ells mateixos? d'estimar-los sense condició? 

Pots trobar el vídeo enhttp://www.unschoolingaprendoenlibert...
https://vimeo.com/194276412
www.alike.es


En donde la normalidad es lo socialmente permitido, ser tú mismo es la rebelión más sublime.
Siempre estás a tiempo para cambiar el rumbo, es cuestión de decidir. Nuestros hijos merecen ser rescatados de este mundo gris, merecen una vida llena de aventuras y de color; tienen derecho a jugar y a ser niños. Nacieron libres, que permanezcan así será tarea de todos los días y requiere de mucho control, no de ti hacia ellos, si no de controlarte a ti mismo, de comprender que confiar en ellos es clave fundamental en el desarrollo integral y el aprendizaje natural.

Un corto que movió mi corazón y que nos lleva a reflexionar en esto que hoy vive nuestro mundo, un sistema que absorbe nuestra identidad y nos convierte en engranes sin más tarea que perpetuar una forma de vida, con muchos años de historia, que atiende a los intereses de unos cuantos, vacía.

Es hora de regresar a los niños el protagonismo en sus vidas, de dejar de considerarles vasos vacíos para llenar con conocimientos “necesarios” para vivir. Cuestiona si en realidad es eso necesario.

Por ellos, los padres somos capaces de hacer cualquier cosa ¿eres capaz de permitirles ser ellos mismos? ¿de amarles sin condición?

Puedes encontrar el vídeo en http://www.unschoolingaprendoenlibert...
https://vimeo.com/194276412
www.alike.es

Comentarios

Entradas populares