REFLEXIÓ MATINAL 18-05-2020

Aquesta setmana és molt especial per a tota la Família Vedruna: el divendres 22 de maig és la Festa de Santa Joaquima de Vedruna, fundadora de la Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna.
Les Germanes Carmelites que van arribar a Gandia a la fi del segle XIX van fundar el nostre col·legi. Sempre estarem agraïdes a elles i sempre estarem orgullosos de seguir els passos de Santa Joaquima i de formar part de la Família Vedruna.
És per això que les nostres reflexions d'aquesta setmana giraran entorn de la figura de Santa Joaquima: la seua vida, les seues frases, les seues petjades...
FELIÇ SETMANA DE SANTA JOAQUINA!

Esta semana es muy especial para toda la Familia Vedruna: el viernes 22 de mayo es la Fiesta de Santa Joaquina de Vedruna, fundadora de la Congregación de las Hermanas Carmelitas de la Caridad Vedruna.
Las Hermanas Carmelitas que llegaron a Gandia a finales del SXIX fundaron nuestro colegio. Siempre estaremos agradecidas a ellas y siempre estaremos orgullosos de seguir los pasos de Santa Joaquina y dev formar parte de la Familia Vedruna.
Es por eso que nuestras reflexiones de esta semana girarán en torno a la figura de Santa Joaquina: su vida, sus frases, sus huellas...
¡FELIZ SEMANA DE SANTA JOAQUINA!

"Somos Vedruna" (Ain Karem)


Comentarios

Entradas populares